تامین انرژی کشورهای جهان با راکتورهای هسته ای شناور

به گزارش مجله یک کامپیوتر، یک استارتاپ دانمارکی قصد دارد راکتورهای هسته ای کوچکی را روی شناورهایی که مستقیماً به شبکه وصل می شوند، قرار دهد که می توانند تا سال 2025 انرژی مورد نیاز همه کشورهای دنیا را تأمین کنند.

تامین انرژی کشورهای جهان با راکتورهای هسته ای شناور

شرکت استارتاپی سیبورگ(Seaborg)در دانمارک که در زمینه انرژی هسته ای فعالیت می کند، اعلام کرده است که به تازگی یک آزمایش امکان سنجی را با همکاری اداره حمل و نقل آمریکا(ABS) پشت سر گذاشته است که آن را یک قدم به تحقق بخشیدن به پروژه راکتور هسته ای شناور نزدیک می کند.

تروئلز شونفلت بنیانگذار و مدیرعامل شرکت سیبورگ در بیانیه مطبوعاتی خود این گام را یک مرحله مهم برای رسیدن به هدف بلند پروازانه خود برای استقرار اولین شناور تامین انرژی تجاری تا سال 2025 خواند.

راکتور فشرده نمک مذاب سیبورگ برای تأمین انرژی پاک روی شناورهای ماژولار طراحی شده است که می توانند مستقیماً به هر کشوری که به دریا متصل است، منتقل شوند.

برنامه سیبورگ ارائه انرژی پاک و مقرون به صرفه با شناورهای تامین قدرت است که از مناطق در حال توسعه مانند آسیای جنوب شرقی شروع می شود.

ارزیابی اداره حمل و نقل آمریکا تولید شناورهای هسته ای را که بتوان آنها را قبل از اتصال به شبکه برق به مقصد نهایی رساند، ممکن می داند.

شونفلت می گوید: رویکرد دریایی به طور چشمگیری زمان، ریسک پروژه و هزینه ها را کاهش می دهد. ما می توانیم از یک صنعت بسیار کارآمد با دهه ها تجربه، استانداردهای ایمنی و ظرفیت تولید بالا بر خلاف سایر روش ها استفاده کنیم.

راکتورهای سیبورگ برای تأمین برق پاک و مقرون به صرفه در سراسر جهان طراحی شده اند و اولین شناورهای آن دارای دو راکتور هسته ای هستند که 200 مگاوات برق را تحویل می دهند.

این شرکت در بیانیه خود گفته است که این راکتورها در طول عمر خود حداقل 33 میلیون و 600 هزار تن کربن دی اکسید کمتری در مقایسه با یک نیروگاه زغال سنگ منتشر می کنند.

شونفلت می گوید: جهان به انرژی نیاز دارد، اما ما در عین حال به کربن زدایی نیز نیاز داریم. با داشتن یک فناوری و محصول کاملاً رقابتی و با استفاده از ظرفیت تولید موجود می توانیم سالانه صدها راکتور مستقر کنیم. ما برای تأثیرگذاری جهانی آماده شده ایم.

آزمون امکان سنجی اجرا شده تنها اولین گام برای سیبورگ در جه گذراندن فرآیند تایید صلاحیت فناوری جدید خود است، اگرچه آزمون امکان سنجی یک نقطه عطف مهم است. اکنون این شرکت به مراحل مهندسی، ساخت و بهره برداری این شناورها ادامه می دهد.،ایسنا

دور زمین: دور زمین: آشنایی با زیبایی های دنیا در مجله گردشگری

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 18 شهریور 1400 بروزرسانی: 18 شهریور 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 47740

به "تامین انرژی کشورهای جهان با راکتورهای هسته ای شناور" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تامین انرژی کشورهای جهان با راکتورهای هسته ای شناور"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید