از تاپاس تا پاتاتاس؛سفر به اسپانیابه قصد غذاهای خوشمزه ماتادورها، تصاویر

به گزارش مجله یک کامپیوتر، غذاهای اسپانیایی به شدت تحت تاثیر رویدادهای تاریخی که فرهنگ یک جامعه را می سازد بوده و همچنین آب و هوا عامل مهم دیگر بر روش های پخت و پز این سرزمین است.

از تاپاس تا پاتاتاس؛سفر به اسپانیابه قصد غذاهای خوشمزه ماتادورها، تصاویر

اگر علاقمند به سفر با بهترین هزینه تورهای کانادا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور کانادا از تورنتو، مونترال و ابشار نیاگارا دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.

به گزارش خبرنگاران این دستورهای غذایی تحت تاثیر فتح سرزمین های تازه ؛ که مواد تشکیل دهنده جدیدی را در دسترس قرار می داد ،تغییر می کردند.

غذاهای اسپانیایی در میان محبوب ترین غذاهای جهان شناخته می شوند و قدمت بعضی از دستورالعملها به صدها سال می رسد.

هر منطقه از اسپانیا با تنوع در پادشاهی های متعدد ،دارای غذاهای منحصر به فرد و طعم خاص خود است.

در ادامه با هم سر یک میز که به روش اسپانیایی چیده شد، می نشینیم:

تاپاس در حقیقت یک پیش غذا است که به صورت لقمه بوده و محتویات آن بنا به سرد یا گرم بودن از پنیر و زیتون به ماهی سرخ نموده تغییر می نماید.این پیش غذا در بعضی رستورانها رایگان ارائه می گردد.

تورتیا د پاتاتاس یا املت اسپانیایی با تخم مرغ ، سیب زمینی ،روغن زیتون ،پیاز و سیر درست می گردد.

پائیا غذای ملی اسپانیایی هاست که ماده اصلی آن برنج است اما مواد دیگر آن منطقه به منطقه تفاوت دارد. پائیای والنسیایی ، دریایی ، سیاه ، گیاهی و مخلوط

سوپ گازپاچو یک سوپ سرد مخصوص تابستانها که از سبزیجات خام و مخلوط شده تهیه می گردد.گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل ،پیاز ،سیر،روغن زیتون ، سرکه ،آب و نمک مواد تشکیل دهنده آن هستند.

کرک کاتالانا همان کرم بروله فرانسوی هاست با این تفاوت که سرد سِرو شده و همچنین پوست لیمو و دارچین به جای وانیل استفاده می شوند.

گامباس آجیلو یا میگوی سیردارکه میگوهای تازه به مدت 10 دقیقه در روغن زیتون ، سیر ،فلفل سرخ می شوند.

پنیر مانچگو از شیر گوسفند درست می گردد و بافتی کره مانند داشته و رنگ آن می تواند سفید ، زرد و حتی کمی قهوه ای باشد.

سس آیولی یک سس مایونز مدیترانه ای است که با سیر فراوان ،روغن زیتون و نمک درست می گردد.

چون اسپانیا ساحل زیاد دارد ،پس خوردن ماهی گریل شده کنار ساحل عجیب نیست.ماهی ها داخل قایقی پر از شن و ماسه و ذغال داغ گریل می شوند.

منبع: توریسم آنلاین
انتشار: 3 اسفند 1398 بروزرسانی: 27 فروردین 1399 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 19989

به "از تاپاس تا پاتاتاس؛سفر به اسپانیابه قصد غذاهای خوشمزه ماتادورها، تصاویر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "از تاپاس تا پاتاتاس؛سفر به اسپانیابه قصد غذاهای خوشمزه ماتادورها، تصاویر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید